MENU
HOME
HOME
Dierenarts aan huis
Dierenarts aan huis
NIEUWS
NIEUWS
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN
Dienstrooster
Dienstrooster
banner-voorbeeld

Puppyconsultatiebureau

 

In navolging op onze puppyparty zijn wij een puppyconsultatiebureau begonnen.

Waarom een puppyconsultatiebureau?

In het eerste levensjaar maakt uw hond veel en belangrijke veranderingen door. Buiten de lichamelijke veranderingen, zoals groei en het wisselen van het gebit, gebeurd er ook veel in de opvoeding en gedrag van uw hond. We merken dat we tot nu toe te weinig mogelijkheden hadden om uw hond op de goede manier te begeleiden in deze belangrijke periode. Vaak zien we honden alleen met de vaccinaties op 9 en 12 weken oud en daarna pas weer met een jaar oud. Met het puppyconsultatiebureau willen we dit 'gat' proberen op te vangen en uw hond beter te begeleiden in dit eerste levensjaar.

Daarbij zien we dat als jonge honden vaker op de praktijk komen, zonder dat we vervelende dingen hoeven te doen, deze honden ook in de toekomst vrolijker binnen komen lopen. We zullen tijdens elk bezoek aan het consultatiebureau gaan oefenen op de tafel met tanden, ogen en oren kijken. Uw hond leert op deze manier dat dit niet eng is en ook geen pijn doet. Dit gaat ervoor zorgen dat uw hond vrolijker bij ons naar binnen komt en het lichamelijk onderzoek rustiger ondergaat. Dit is voor de hond, voor de eigenaar, maar ook voor ons een hele prettige manier van werken en we kunnen in alle rust uw hond onderzoeken.

Wanneer en inhoud

Dit zijn de 2 belangrijkste doelen van het puppyconsultatiebureau. Maar ook zullen we meer informatie geven over onder andere ontwormen, vlooien- en tekenbestrijding, voeding, beweging, castratie/sterilisatie en wat te doen op vakantie.

Het puppyconsultatiebureau wordt door een van onze paraveterinairen gegeven en zal plaatsvinden op 3, 4, 5, 6, 9, en evt 12 maanden oude leeftijd van uw hond.

Kosten

Het puppyconsultatiebureau bieden we aan als pakket, waarbij u onbeperkt langs kan komen in het consultatiebureau en korting krijgt op de ontworming. Voor meer informatie en prijzen neem contact op met de praktijk! We vertellen u graag meer!

Halfjaarlijkse controle

Voor eigenaren die niet het hele consultatie willen volgens, maar toch ook graag een extra check van hun hond willen, bieden we ook onze halfjaarlijkse controle bij een dierenarts aan. Tijdens de halfjaarlijkse controle kijken we uw hond volledig na en kunnen we andere vragen kort bespreken. De kosten voor een halfjaarlijkse controle zullen een klein consult bedragen.

Dierenartspraktijk `t Holland
Spoorallee 24
6921 HZ Duiven
Gelderland, Nederland
Tel.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
+31 (0)316 263167