MENU
HOME
HOME
Dierenarts aan huis
Dierenarts aan huis
NIEUWS
NIEUWS
AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN
Dienstrooster
Dienstrooster
banner-voorbeeld

Puppyparty

 

Heeft u sinds kort een nieuwe pup (tussen de 8 en 16 weken oud) in huis, dan bent u van harte welkom op onze puppyparty!

Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe huisgenoot sociaal en gezond is en blijft. Om deze reden organiseren wij regelmatig een bijeenkomst om uitleg te geven over onderwerpen die in de eerste levensfase van uw pup van belang zijn.

Tijdens de puppyparty wordt van alles verteld wat u wil en moet weten over de gezondheid (vaccineren, parasieten, ed.), voeding, beweging, opvoeding en verzorging van uw jonge hond. Tevens kunt u tijdens deze avond uw pup op een positieve manier kennis laten maken met onze praktijk en onder begeleiding met andere pups. Aan het eind van de avond is er nog een rondleiding en een kijkje achter de schermen in de praktijk mogelijk.

Elke puppy eigenaar is welkom! Dit geldt ook voor eigenaren die al eerder honden hebben gehad en toch nog iets op kunnen of willen opsteken. Daarbij is het altijd leuk om andere eigenaren te leren kennen met pups van dezelfde leeftijd! Ook als u erover denkt om een pup aan te schaffen en graag meer informatie vooraf wilt, bent u van harte welkom!

Per puppy mogen op deze avond 2 begeleiders mee.

U kunt zich van te voren opgeven, mail hiervoor naar info@t-holland.nl o.v.v. puppyparty. Vermeldt bij de aanmelding uw naam, adres, pup naam, wat voor een ras/kruising het is, telefoonnummer en of u al eerder bent geweest op de praktijk.

Heeft u specifieke vragen over de gezondheid of het gedrag van uw pup zoals zindelijkheid of veel bijten, mail ons dan uw vragen vooraf, zodat wij deze tijdens de bijeenkomst goed kunnen beantwoorden.

Aan het eind van de avond zal er voor alle pups een leuk presentje zijn.

De puppyparty zal plaatsvinden op de eerste woensdag van de oneven maand. Hou deze pagina in de gaten voor de precieze datum!

DE VOLGENDE PUPPYPARTY VINDT PLAATS OP WOENSDAGAVOND 7 NOVEMBER 2018 OM 20.00 UUR !

 

Dierenartspraktijk `t Holland
Spoorallee 24
6921 HZ Duiven
Gelderland, Nederland
Tel.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
+31 (0)316 263167